اخبار و رویدادها: دفاع دانشجوی دکتری آنالیز عددی و کنترل دانشکده علوم ریاضی

دفاع دانشجوی دکتری آنالیز عددی و کنترل دانشکده علوم ریاضی
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸- ۱۲:۵۹:۲۸

دفاع دانشجوی دکتری آنالیز عددی و کنترل  دانشکده علوم ریاضی

فاطمه محمدی زاده سوروئی دكتری آنالیز عددی و کنترل دانشگاه صنعتی شاهرود با کسب درجه عالی از رساله خود دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، فاطمه محمدی زاده سوروئی دكتری آنالیز عددی و کنترل  این دانشگاه در روز شنبه 1 تیرماه سال جاری از رساله خود تحت عنوان " تقریب جواب های مسأله کنترل بهینه تحت معادله برگر بروش شبه طیفی چبیشف " به راهنمایی دكتر حجت احسنی طهرانی دانشیار و عضو هیات علمی گروه ریاضی کاربردی و مشاوره دکتر محمدهادی نوری اسکندری استادیار و عضو هیأت علمی گروه ریاضی کاربردی دانشگاه دفاع نمود.

این رساله بر اساس نظر داوران دكتر سهراب عفتی استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و دكتر مهدی قوتمند  استادیار و عضو هیئت علمی دانشكده علوم ریاضی و همچنین دكتر علیرضا ناظمی دانشیار و عضو هیأت علمی دانشكده علوم ریاضی  دانشگاه صنعتی شاهرود  به كسب درجه عالی نائل گردید.

محمدی زاده سوروئی در خصوص چکیده ای از رساله خود گفت:

در این رساله جواب‌های معادله برگر کلاسیک، مساله کنترل بهینه تحت این معادله و معادله برگر کسری براساس روش شبه طیفی چبیشف را تقریب می‌زنیم.همچنین، همگرایی این روش برای معادله برگر و کنترل بهینه آن نیز مورد بررسی قرار گرفته است، در نهایت، به آنالیز یکتایی و وجود جواب های معادله برگر کسری و مساله کنترل بهینه تحت این معادله می پردازیم.

لازم به ذكر است 2  مقالهISI  ،  2 مقاله علمی و پژوهشی و 1 مقاله معتبر تحت داوری از جمله دستاورد­های پژوهشی  فاطمه محمدی زاده سوروئی است.