اخبار و رویدادها: نمایشگاه جوانه‌ها، کاری از انجمن علمی پردیس کشاورزی بسطام

نمایشگاه جوانه‌ها، کاری از انجمن علمی پردیس کشاورزی بسطام
چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸- ۱۴:۱۹:۵۲

نمایشگاه جوانه‌ها، کاری از انجمن علمی پردیس کشاورزی بسطام

دوازدهمین نمایشگاه جوانه‌ها، نمایشگاه تخصصی دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود از تاریخ 15 لغایت 19 اردیبهشت جاری برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، انجمن علمی پردیس کشاورزی بسطام در راستای یپیشبرد اهداف عالی علمی و عملی، طبق روال سال های گذشته اقدام به برگزاری نمایشگاهی با عنوان جوانه‌ها نموده است که این نمایشگاه هر ساله در اردیبهشت ماه و در محل برگزاری نمایشگاه ها در پردیس مرکزی دانشگاه، برگزار می شود. این نمایشگاه دارای غرفه های متعدد از جمله غرفه مهندسی آب، بیوسیستم، باغبانی، علوم خاک و ... می باشد.

دوازدهمین نمایشگاه جوانه‌ها در روز یکشنبه 15 اردیبهشت 98 و با حضور دکتر خلیل اژدری معاون دانشکده مهندسی کشاورزی و تعدادی از کارکنان و دانشجویان آغاز به کار نمود.

لازم به ذکر است این نمایشگاه تا روز پنج شنبه 19 اردیبهشت ماه جاری جهت بازدید علاقه مندان در ورودی تالار شقایق های دانشگاه دایر می باشد.

photo_۲۰۱۹-۰۵-۰۸_۱۲-۲۱-۱۲