اخبار و رویدادها: نمایشگاه جوانه‌ها، کاری از انجمن علمی پردیس کشاورزی بسطام

نمایشگاه جوانه‌ها، کاری از انجمن علمی پردیس کشاورزی بسطام
دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸- ۰۹:۱۸:۰۴

نمایشگاه جوانه‌ها، کاری از انجمن علمی پردیس کشاورزی بسطام

دوازدهمین نمایشگاه جوانه‌ها، نمایشگاه تخصصی دانشکده کشاورزی از تاریخ 15 لغایت 19 اردیبهشت برگزار می گردد.

انجمن علمی پردیس کشاورزی بسطام  در راستای یپیشبرد اهداف عالی علمی و عملی، طبق روال هر سال اقدام به برگزاری نمایشگاهی با عنوان جوانه‌ها نموده است که این نمایشگاه هر ساله در اردیبهشت ماه و در محل برگزاری نمایشگاه ها در پردیس مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود، برقرار می باشد. این نمایشگاه دارای غرفه های متعدد مانند غرفه مهندسی آب، بیوسیستم، باغبانی، علوم خاک و ... می باشد.
این نمایشگاه در روز یکشنبه مورخ 15 اردیبهشت 98 و با حضور معاونت محترم دانشکده کشاورزی، جناب آقای دکتر اژدری و تعدادی از همکاران محترم و دانشجویان عزیز آغاز به کار نمود. در ضمن نمایشگاه تا روز پنج شنبه مورخ 19 اردیبهشت نیز ادامه دارد.