اخبار و رویدادها: بازدید دانش آموزان دبیرستان نمونه دخترانه پانزده خرداد از آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه

یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸- ۰۸:۵۸:۳۵

دانش آموزان دبیرستان نمونه دخترانه پانزده خرداد از آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه صنعتی شاهرود بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانش اموزان دبیرستان نمونه دخترانه پانزده خرداد شاهرود در راستای معرفی دانشگاه و علاقمندی دانش اموزان بومی شهرستان  از آزمایشگاه ها وکارگاه های این دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

دبیران و دانش آموزان  این دبیرستان از آزمایشگاه کانه آرایی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک و آزمایشگاه هیدرولیک و مقامت مصالح دانشکده مهندسی عمران و آزمایشگاه فیزیک الکتریسیته دانشکده فیزیک بازدید نمودند و کارشناسان مربوطه با بیان توضیحات علمی مرتبط به معرفی رشته های دانشگاه پرداختند.

لازم به ذکر است  آشنایی با فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه، از اهداف این بازدید ها به حساب می آید.

photo_۲۰۱۹-۰۴-۲۵_۱۴-۳۱-۳۸

photo_۲۰۱۹-۰۴-۲۵_۱۴-۳۲-۰۸