اخبار و رویدادها: برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری

برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷- ۱۴:۴۶:۱۹

برگزاری آیین كاشت درخت به مناسبت روز درختكاری

به مناسبت روز درختكاری آیین كاشت نهال و درخت به همت بخش های مختلف دانشگاه در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اساتید، دانشجویان و كاركنان دانشگاه با مشاركت هیأت رئیسه، مدیریت امور اداری، اداره خدمات، باغبانی، مدیریت امور فرهنگی و روابط عمومی، همزمان با 15 اسفند ماه روز درختكاری با حضور در پردیس مهندسی و فناوری های نوین، با كاشت درخت به استقبال سال نو رفته و در آستانه بهار با این كار نمادین، زندگی تازه ای به زمین بخشیدند.

در همین راستا و همزمان با كاشت نهال در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه، به همت دكتر عامریان رئیس دانشكده كشاورزی و تعدادی از  اعضای هیأت علمی، كاركنان و دانشجویان این دانشكده 50 اصله نهال در محوطه پردیس كشاورزی دانشگاه غرص شد.

IMG_0605Download