اخبار و رویدادها: تایید طرح پژوهشی كلان دانشگاه در دومین جلسۀ كمیته راهبری كشور

تایید طرح پژوهشی كلان دانشگاه در دومین جلسۀ كمیته راهبری كشور
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷- ۰۹:۴۱:۴۱

تایید طرح پژوهشی كلان دانشگاه در دومین جلسۀ كمیته راهبری كشور

میزگرد دومین جلسۀ كمیته راهبری طرح پژوهشی كلان «كاربرد ژئومكانیك در اكتشاف منابع هیدروكربنی و فناوری‌های نوین حفاری و مهندسی نفت در چاه‌های اكتشافی» برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، میزگرد دومین جلسۀ كمیته راهبری طرح پژوهشی كلان «كاربرد ژئومكانیك در اكتشاف منابع هیدروكربنی و فناوری‌های نوین حفاری و مهندسی نفت در چاه‌های اكتشافی» با حضور اعضای محترم كمیتۀ راهبری طرح، روز ‌شنبه 11 اسفند سال جاری در محل  مدیریت پژوهش و فناوری شركت ملی نفت ایران برگزار گردید.

بررسی وضعیت اجرایی و پیشرفت طرح و نیز تصمیم گیری در خصوص نحوه ادامه طرح فوق، با حضور دكتر فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود و دكتر دستفان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مهندس هندی مدیر اكتشاف شركت ملی نفت ایران، مهندس طالقانی سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری شركت ملی نفت ایران، دكتر خان بیگی و خانم دكتر الماسی نیا نمایندگان اداره كل امور پژوهش معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت و دكتر معلمی و مهندس رییسی نمایندگان مدیرعامل شركت ملی نفت ایران، به همراه تعدادی از مدیران و كارشناسان مرتبط با این طرح از مدیریت اكتشاف شركت ملی نفت ایران برگزار گردید.

دانشگاه صنعتی شاهرود در حوزه اكتشاف جزء دو دانشگاه برتر كشور می باشد.

در این جلسه ضمن ابراز خرسندی و رضایت كامل از فعالیت های صورت گرفته توسط دانشگاه، حاضرین به این نكته اشاره داشتند كه دانشگاه صنعتی شاهرود از میان پنج دانشگاه  منتخب طرح های پژوهشی موضوع محور حوزه اكتشاف، جز دو دانشگاه برتر كشور بوده است.

در ادامه مجری طرح دكتر رمضان زاده عضو هیات علمی دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك دانشگاه و دكتر سلطانزاده، گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در طول اجرای پروژه ارائه نمودند.

در ادامه پس از نقد و ارزیابی دستاوردهای مختلف طرح از نگاه مسئولین و كارشناسان و همچنین جمع بندی و تایید دستاورد‌ها و خروجی‌های هفتگانه بسته اول و نیز برنامه های پروژه‌های ‌ پژوهشی پیشنهادی در قالب بسته دوم، طرح در حوزه‌ فناوری های هدف، ادامه همكاری با دانشگاه واترلوی كانادا و نیز ساختار پیشنهادی جهت ادامه فعالیت ها و ارائه نكات اصلاحی جهت پیشبرد روند كار مورد تایید قرار گرفت.