اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دكترای دانشجوی مهندسی استخراج معدن دانشگاه

دفاع از رساله دكترای دانشجوی مهندسی استخراج معدن دانشگاه
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷- ۰۸:۰۶:۲۸

دفاع از رساله دكترای دانشجوی مهندسی استخراج معدن دانشگاه

جلسه دفاع از رساله دكترای میثم سالكی دانشجوی دكترای مهندسی استخراج معدن، با عنوان "تعیین محدوده بهینه نهایی با هدف حداكثرسازی ارزش خالص فعلی" با كسب درجه بسیار خوب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه دفاع از رساله دكترای میثم سالكی دانشجوی دكترای مهندسی استخراج معدن، با عنوان "تعیین محدوده بهینه نهایی با هدف حداكثرسازی ارزش خالص فعلی" به راهنمایی دكتر رضا كاكایی و دكتر محمد عطایی اساتید دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك در محل سالن اجتماعات این دانشكده با كسب درجه بسیار خوب برگزار شد.

میثم-سالکی

دكتر فرهنگ سرشكی عضو هیات علمی دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك دانشگاه صنعتی شاهرود، دكتر مسعود منجزی استاد دانشگاه تربیت مدرس و دكتر حسین میرزایی استادیار دانشگاه صنعتی سهند داوری این جلسه را به عهده داشتند. همچنین دكتر محمد كارآموزیان دانشیار دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان نماینده تحصیلات تكمیلی در این جلسه حضور داشته اند.

لازم به توضیح است كه در این رساله مدل های ریاضی تعیین محدوده نهایی با بیشینه سازی ارزش خالص فعلی و سه الگوریتم ابتكاری در این راستا توسعه داده شده است. از این رساله تاكنون سه مقاله ژورنالی و دو مقاله كنفرانسی استخراج گردیده كه یكی از آن ها جزو مقالات برتر اولین كنفرانس ملی مدل سازی در مهندسی معدن و علوم وابسته بوده است.