اخبار و رویدادها: نمایشگاه بوی عیدی برای كمك به دانشجویان نیازمند در شاهرود

نمایشگاه بوی عیدی برای كمك به دانشجویان نیازمند در شاهرود
یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۷- ۱۲:۰۸:۲۹

نمایشگاه بوی عیدی برای كمك به دانشجویان نیازمند در شاهرود

در آستانه عید نوروز، دانشجویان كانون خیریه مهر امام علی (ع) دانشگاه صنعتی شاهرود نمایشگاه بزرگ خیریه ای را با عنوان "بوی عیدی" با هدف نمایش و عرضه آثار و دست ساخته های دانشجویی برپا كردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ، در آستانه عید نوروز نمایشگاهی با عنوان "بوی عیدی" با هدف نمایش و عرضه آثار و دست ساخته های دانشجویی از 11 لغایت 15 اسفند ماه 97 از ساعت 9 تا 18 برای بازدید عموم در مجموعه فرهنگی شقایق های دانشگاه در حال برگزاری است.

در این نمایشگاه كه با مشاركت بیش از 30 دانشجوی عضو كانون خیریه مهر امام علی (ع) دانشگاه برپا گردید، كارهای دستی دانشجویان در زمینه های انواع صنایع دستی، گل و گیاه، غذا و نان و محصولات فرهنگی، سنگهای تزیینی و سوغات شاهرود در 30 غرفه عرضه شده است .

برگزاری كلاس های آموزشی، توزیع مواد غذایی در بین نیازمندان و رفع نیازهای مالی دانشجویان از جمله برنامه های كانون خیریه مهر امام علی (ع) است.
لازم به ذكر است با حضور غرفه های مدد جویان بهزیستی عواید حاصل از این نمایشگاه صرف امور خیریه كانون می گردد.