اخبار و رویدادها: نائب قهرمانی تیم آمادگی جسمانی كاركنان خانم دانشگاه

نائب قهرمانی تیم آمادگی جسمانی كاركنان خانم دانشگاه
یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۷- ۱۰:۳۰:۱۸

نائب قهرمانی تیم آمادگی جسمانی كاركنان خانم دانشگاه

نائب قهرمانی تیم آمادگی جسمانی كاركنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات قهرمانی آمادگی جسمانی كاركنان دانشگاه های منطقه ۹ كشور.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تیم آمادگی جسمانی كاركنان خانم این دانشگاه ۶ لغایت ۸ اسفند ماه ۹۷ در مسابقات قهرمانی آمادگی جسمانی كاركنان دانشگاه های منطقه ۹ كشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد توانست نائب قهرمانی این دور از مسابقات گردد.

دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول، دانشگاه صنعتی شاهرود مقام دوم و دانشگاه حكیم سبزواری مقام سوم تیمی را كسب نمودند.

عالیه كیوانلو، شیوا ساسانی مقدم، منیره قرایی، بهجت فردوسی، الهام وسدی، معصومه ناظمی به عنوان اعضاء تیم با حضور دكتر منصوره مكبریان مربی و زهرا حسن ملكی سرپرست تیم در این دور از مسابقات حضور یافتند.

كسب مقام اول انفرادی رده سنی زیر ۴۰ سال توسط الهام وسدی، كسب مقام دوم انفرادی رده سنی زیر ۴۰ سال توسط معصومه ناظمی و كسب مقام سوم انفرادی رده سنی ۴۰ سال به بالا توسط منیره قرایی از دیگر افتخارات حضور بانوان دانشگاه در مسابقات فوق به حساب می آمد.

photo_۲۰۱۹-۰۳-۰۳_۰۹-۴۷-۰۰