اخبار و رویدادها: کسب رتبه دوم مسابقات کشوری سازه نجات توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب رتبه دوم مسابقات کشوری سازه نجات توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۷- ۱۰:۱۷:۱۸

کسب رتبه دوم مسابقات کشوری سازه نجات توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود در دومین دوره مسابقات سازه نجات، مقام دوم را کسب نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، فاطمه رضایی، مهندس علی پلنگی و مهندس محمد کرمی دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه در دومین دوره مسابقات سازه نجات در دانشگاه علم و فناوری مازندران مقام دوم را کسب نمودند.

در این دور از مسابقات دانشگاه نوشیروانی بابل، دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه علم و فناوری مازندران به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب نمودند.

دکتر علی خالقی استادیار دانشکده مکانیک این دانشگاه به عنوان ناظر و مشاور علمی تیم در این مسابقات حضور یافت.

لازم به ذکر است این دور از مسابقات در دو بخش آزاد و خلاقانه در اسفند ماه 97 برگزار گردید.

photo_1

photo_2