اخبار و رویدادها: رقابت بیش از هزار داوطلب دكتری در دانشگاه صنعتی شاهرود

رقابت بیش از هزار داوطلب دكتری در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۷- ۱۵:۲۳:۴۰

رقابت بیش از هزار داوطلب دكتری در دانشگاه صنعتی شاهرود

بیش از هزار داوطلب آزمون دكتری در دانشگاه صنعتی شاهرود در 133 رشته گرایش به رقابت با هم پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت و برنامه ریزی معاونت آموزشی این دانشگاه روز جمعه 3 اسفند ماه جاری هزارو شش داوطلب آزمون دكتری در 133 رشته گرایش با یكدیگر به رقابت پرداختند.

به گفته دكتر ناصر گودرزی معاون آموزش و تحصیلات تكمیلی دانشگاه، یكی از مهمترین عوامل در برگزاری چنین آزمون هایی برقراری نظم و انضباط می باشد، كه خوشبختانه امسال با همكاری بیش از صد نفر از عوامل اجرایی دانشگاه آزمون دكتری 98 بدون مشكل برگزار گردید. ایشان همچنین ابراز داشت: هدف ما ایجاد شرایط مناسب برای داوطلبین می باشد تا جایی كه باجه رفع نقص آزمون و كارشناسان مربوطه تا دقایقی قبل از شروع آزمون مشكلات داوطلبین را مرتفع می كردند.

این آزمون با حضور 471 داوطلب خانم در محل دانشكده فیزیك و 535 داوطلب آقا در محل سالن فجر و سالن انقلاب دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید

معاون آموزش و تحصیلات تكمیلی دانشگاه طی گفتگو با كارشناس روابط عمومی دانشگاه از حوزه های مرتبط با برگزاری این آزمون تقدیر و تشكر نمود.