اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات دارت کارکنان ویژه بانوان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مسابقات دارت کارکنان ویژه بانوان دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷- ۱۰:۱۲:۴۸

برگزاری مسابقات دارت کارکنان ویژه بانوان دانشگاه صنعتی شاهرود

مسابقات دارت کارکنان ویژه بانوان درروز چهارشنبه 12 دی ماه درخانه دارت شهرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مسابقات دارت كاركنان خانم دانشگاه با اطلاع رساني  قبلي و ثبت نام 13 نفر از همكاران محترمه در روز چهارشنبه مورخ 97/10/12  ساعت 16 الي 18 در محل خانه دارت شاهرود با همکاری کمیته دارت و مسئول برگزاری و مسئول کمیته دارت شاهرود اقای لطفی و همکارانشان که قضاوت این مسابقات را برعهده گرفتند و نظارت خانم ناظمی کارشناس تربیت بدنی  از دانشگاه صنعتی  انجام شد با توجه به گزارش نهايي مسئول انجمن دارت تعداد 6 نفر از همكاران  كه به دور نهايي راه يافتند مورد سنجش قرار گرفتند و از اين  تعداد سه نفر از نظر استايل فني و بدني، سن ، تمركز ، دقت و تعداد خطا و تمام كننده نهايي مسابقات به عنوان منتخب برگزيده شدند:

شش نفر نهايي :  خانم ها  معصومه آزاد خواه، مريم امينی، نرجس سرايی، مريم منتظری ، محبوبه وحيد نيا و عفت قاضی

سه نفر برگزيده  و منتخب : مريم امينی، عفت قاضی و محبوبه وحيد نيا مي باشند.که جهت تمرین و اعزام  از امروز97/10/17 درخانه دارت تمرینات خود را آغاز می کنند. لازم بذکر است مسابقات قهرمانی دارت کارکنان خانم از تاریخ 6 لغایت 8 بهمن ماه جاری  به میزبانی  دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد.

photo_۲۰۱۹-۰۱-۰۳_۱۸-۱۸-۰۳

photo_۲۰۱۹-۰۱-۰۳_۱۸-۱۷-۵۸

photo_۲۰۱۹-۰۱-۰۳_۱۸-۱۸-۰۸

photo_۲۰۱۹-۰۱-۰۳_۱۸-۱۸-۱۸

با توجه به اینکه این رشته برای اولین بار  در مسابقات  کارکنان قرار گرفته و انجمن فعالی  در دانشگاه ندارد با نظر مدیریت تربیت بدنی بعد از مسابقات انجمن دارت تشکیل خواهد شد تا به رشد و توسعه این رشته در دانشگاه کمک شود. در پایان از اقای جابر قمی به جهت قرار دادن مکان مسابقه و اقایان لطفی و بختیاری مسئولین کمیته دارت شهرستان ،داوران گرامی و تمامی کسانی که در برگزاری این مسابقه ما را یاری دادند تشکر می نماییم .