اخبار و رویدادها: هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان پژوهشگر یك درصد برتر ایرانی

هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان پژوهشگر یك درصد برتر ایرانی
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷- ۱۱:۱۰:۳۴

هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان پژوهشگر یك درصد برتر ایرانی

طبق اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دكتر محمد حسین احمدی عضو هیات علمی دانشكده مهندسی مكانیك و مكاترونیك دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان پژوهشگر یك درصد برتر ایرانی معرفی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به فرا رسیدن هفته پژوهش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بنا به درخواست دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اقدام به شناسایی و معرفی پژوهشگران برتر ایرانی نموده است.

IMG_0353

طبق این استناد دكتر محمد حسین احمدی عضو هیات علمی دانشكده مهندسی مكانیك و مكاترونیك دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان پژوهشگر یك درصد برتر ایرانی معرفی گردید.

لازم به ذكر است فهرست پژوهشگران یك درصد برتر ایران گزارشی سالانه از پژوهشگران پراستناد در 22 حوزه ی موضوعی علوم و علوم اجتماعی است. داده های مورد استفاده در تحلیل و انتخاب پژوهشگران یك درصد برتر از سامانه شاخص های اساسی علم ESI  و وب علوم WOS  در بازه ی زمانی 2008 تا 2017 استخراج شد و داده های استخراج شده بر اساس حدود آستانه استنادی ESI  مورد ارزیابی قرار گرفت و نویسندگانی كه بر حسب حوزه موضوعی و بازه زمانی در محدوده مقادیر حدود آستانه قرار داشتند به عنوان نویسندگان یك درصد برتر شناسایی شدند.

روابط عمومی دانشگاه كسب این عنوان را به دكتر احمدی و جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود تبریك می گوید.