اخبار و رویدادها: برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو
یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷- ۱۱:۴۲:۲۹

برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

جشنواره ورزشی پاییزه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با عنایت به تقویم ورزشی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از 27 آبان تا 17 آذر ماه سال جاری مبنی بر برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در سال 97 و با توجه به مصوبات برگزاری چنین جشنواره ای و همچنین  با هدف ایجاد محیطی با نشاط، بهینه مصرف کردن اوقات فراغت، دوری از رخوت و سستی دانشجویان و شرکت کردن در ورزش های بومی و محلی که ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه ایرانی دارد، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه جشنواره ورزشی پاییزه را  برای اولین بار در قالب بازی های زیبا و جذاب بومی و محلی ویژه دانشجویان دختر و پسر برگزار می نماید.

photo_۲۰۱۸-۱۱-۱۸_۲۱-۳۷-۲۱

photo_۲۰۱۸-۱۱-۱۰_۱۹-۱۶-۲۹

photo_۲۰۱۸-۱۲-۰۲_۱۱-۵۲-۱۲

photo_۲۰۱۸-۱۱-۱۸_۱۹-۱۵-۱۸

این مسابقات در شش رشته الختر تیمی ، گانیه، غاز قلنگ، هفت سنگ تیمی، دال پلان،کلاس کلاس و چوبکشی ویژه دختران و پسران در اماکن ورزشی دانشگاه در حال برگزاری می باشد .

علاقه مندان می توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام http://sport.shahroodut.ac.ir/

قبل از هر مسابقه در رشته مورد نظر خود ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است به نفرات برتر این مسابقات جوایزی اهداء می گردد.