اخبار و رویدادها: برگزاری اولین آزمون زبان دانشجویان دكتری (TEPS)در دانشگاه

برگزاری اولین آزمون زبان دانشجویان دكتری (TEPS)در دانشگاه
یکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷- ۱۵:۰۷:۱۰

برگزاری اولین آزمون زبان دانشجویان دكتری  (TEPS)در دانشگاه

مركز آموزش های آزاد دانشگاه صنعتی شاهرود اولین آزمون زبان دانشجویان دكتری (TEPS)را برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مركز آموزش های آزاد این دانشگاه در تاریخ 24 آبان ماه جاری اولین آزمون زبان دانشجویان دكتری ( (TEPS  شامل سه بخش شنیداری، درك مطلب و گرامر را برگزار نمود.

IMG_0051

به گفته علی عباس نژاد عضو هیات علمی دانشكده مهندسی مكانیك و مدیر مركز آموزش های آزاد دانشگاه به شركت 46 دانشجوی دكتری این دانشگاه اشاره نمود و گفت: با برگزاری این آزمون، در وقت و هزینه دانشجویان دكتری برای سفر به سایر شهرها جهت شركت در آزمون های زبان مختلف صرفه جویی خواهد شد و نمره آن قابل احتساب برای حداقل نمره زبان دانشجویان دكتری است.

IMG_0046

عباس نژاد افزود: امید داریم با برگزاری چندین دوره از این آزمون دانشگاه بتواند مجوز لازم را از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت نماید تا دانشجویان دیگر دانشگاه ها بتوانند از این آزمون به عنوان حد نصاب نمره لازم برای زبان انگلیسی استفاده نمایند.

ایشان نحوه ثبت نام در آزمون ها را مراجعه به سایت مركز آموزش های آزاد http://edu.shahroodut.ac.ir

عنوان كرد و گفت: آزمون بعدی در بهمن ماه 97 برگزار خواهد شد.