اخبار و رویدادها: نتایج تیم فوتبال كاركنان دانشگاه صنعتی شاهرود و نوشیروانی بابل

نتایج تیم فوتبال كاركنان دانشگاه صنعتی شاهرود و نوشیروانی بابل
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷- ۱۴:۳۴:۳۶

نتایج تیم فوتبال كاركنان دانشگاه صنعتی شاهرود و نوشیروانی بابل

تیم فوتبال كاركنان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به مدت دو روز مهمان تیم كاركنان دانشگاه صنعتی شاهرود بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تیم فوتبال كاركنان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل روز های 23 و 24 آبان ماه جاری مهمان تیم كاركنان این دانشگاه بودند.

طبق نتایج اعلام شده دیدار اول تیم كاركنان دانشگاه صنعتی شاهرود با نتیجه دوازده به دو به پیروزی رسید و در دیدار دوم دانشگاه بابل با نتیجه شش به چهار در مقابل تیم انتظامات دانشگاه صنعتی شاهرود به برتری دست یافت.

همچنین طی دیدار سوم نیز تیم كاركنان دانشگاه صنعتی شاهرود با نتیجه شش بر دو تیم بابل را مغلوب كرد.

محموددهقان، سیدمحمدموسوی، سلیمان علیشاهی، رضارمضانیان، محمدمهدی شادی، مهدی آساگلسرخی، محمد تویه درواری، رضاقاسمی، علی اصغرآقایی، خلیل كلایی دارابی، محمود بخشی و مصطفی زارعیان به سرپرستی و مربیگری رضاكاكایی، داورمنشی حسن اعظمی و داورها آقایان قرایی و شادی به عنوان فوتبال كاركنان دانشگاه صنعتی شاهرود و علی مهدوی میقان، هادی شریعتی، علی اصغرحسین سعیدی، علی اكبربیكی، علی زائری، غلامرضا جهانفر، محمدشاه علی، حمزه جلالی، محمود بخشی مصطفی زارعیان، حسن عباسیان، محسن یحیایی و ابوالفضل احمدی زاده به عنوان تیم انتظامات این دانشگاه در رقابت با تیم دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل حضور داشتند.

بازدید ازمجموعه تاریخی بسطام، و بازدید از آرامگاه شیخ ابوالحسن خرقانی، شركت در مراسم شب شهادت امام حسن عسكری (ع) در مسجد علی ابن الحسین شاهرود از جمله برنامه های فرهنگی تیم میزبان به سرپرستی محمد تویه درواری برای تیم دانشگاه بابل بود.