اخبار و رویدادها: گامی دیگر در راستای توسعه كارآفرینی در دانشگاه

گامی دیگر در راستای توسعه كارآفرینی در دانشگاه
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷- ۱۵:۲۳:۱۶

گامی دیگر در راستای توسعه كارآفرینی در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مجموعه كارگاه های كارآفرینی دانشگاه از 26 مهر ماه به مدت 6 هفته هر پنجشنبه برگزار می گردد.

این مجموعه كامل كارگاهی با استفاده از اساتید مجرب كشور بصورت مشترك توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود و در صورت حضور علاقه مندان در تمامی كارگاه ها گواهینامه پایان دوره از طرف این دو نهاد برای شركت كنندگان صادر خواهد شد.

ایجاد انگیزه برای كارآفرینی و پرورش ایده، تهیه مدل كسب و كار، نوشتن طرح كسب و كار و امكان سنجی مالی اقتصادی طرح ها، بازاریابی و فروش، ارتقای توانمندی های شخصی و كار تیمی و ارتباطات و اصول مذاكره از جمله عناوین كارگاه های این دوره می باشد.

DownloadCA6ODQK4

علاقه مندان به حضور در كارگاه ها می توانند جهت كسب اطلاعات به سایت اینترنتی www.shahroodut.ac.ir/_idea و یا به اداره كارآفرینی دانشگاه واقع در طبقه 2 ساختمان كتابخانه مركزی پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه مراجعه نمایند.

همچنین می توانندبا شماره 32300330 تماس حاصل فرمایند.