اخبار و رویدادها: دانشجوی دكتری آنالیز مختلط دانشگاه دفاع نمود.

دانشجوی دكتری آنالیز مختلط دانشگاه دفاع نمود.
یکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷- ۱۱:۰۸:۴۷

دانشجوی دكتری آنالیز مختلط دانشگاه دفاع نمود.

ابراهیم آنالوئی عادگانی دانشجوی دكتری آنالیز مختلط دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود با كسب درجه عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، ابراهیم آنالوئی عادگانی دانشجوی دكتری آنالیز مختلط این دانشگاه در روز چهارشنبه 14  سال جاری از رساله خود تحت عنوان " تخمین ضرایب برای كلاس هایی از توابع  تحلیلی و دو – تك ارز توسط چند جمله ای فابر " به راهنمایی دكتراحمد معتمدنژاد دانشیار و عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دانشگاه دفاع نمود.

photo_۲۰۱۸-۰۹-۲۳_۱۱-۳۸-۱۵

این رساله بر اساس نظر داوران دكتر مهدی ایرانمنش از دانشكده علوم ریاضی و دكتر علی غفاری و دكتر محمود بیدخام  از دانشكده علوم ریاضی دانشگاه سمنان، به كسب درجه عالی نائل گردید.

در این رساله با استفاده از چند جمله ای فابر و با یك روش متفاوت از كاربردهای پیشنین تخمینی از ضرایب برای زیر كلاس هایی از توابع دو- تك ارز بدست آوردیم. كران ارائه شده برخی از كارهای اخیر كه دراین زمینه انجام شده اند را توسیع و بهبود می بخشد. همچنین با یك روش متفاوت از كارهای قبلی، كرانی برای دترمینال هنكل دوم زیر كلاس هایی ازتوابع – تك ارز كه اوسط زیر ترتیبی در قرصی كه تعریف شده را محاسبه می كنیم.كران حاصل شده برخی از نتایج پیشین كه دراین حوزه انجام شده اند را توسیع و بهبود می بخشد.

لازم به ذكر است  10 مقالهISIاز جمله دستاورد های پژوهش فوق می باشد.