اخبار و رویدادها: پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت

پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت
پنج شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۷- ۰۸:۳۳:۴۹

پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود همزمان با فرا رسیدن هفته دولت، یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر را گرامی داشت و روز كارمند را تبریك گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در متن پیام دكتر محمد مهدی فاتح  رئیس دانشگاه آمده است:

"هفته دولت و سالروز شهادت شهید رجایی و باهنر یادآور یك دولت مكتبی و مردمی  است و به راستی كه این شهیدان گرانقدر، اسطوره كامل از خودگذشتگی، اخلاص و خدمت رسانی بی منت هستند.

بی شك تمام مسئولان و مدیران می بایست با تأسی از ویژگی های اخلاقی و رفتاری شهیدان رجائی و باهنر آنان را الگوی همیشگی خود قرار داده و با تاسی از رفتار این شهیدان، در راه تعالی میهن اسلامی و در راستای تحقق اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بردارند و زمینه های رشد و پیشرفت روز افزون كشور در حیطه های مختلف به ویژه گسترش علم و صنعت را فراهم آورند.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والا مقام، آغازهفته دولت و روز كارمند را به همه دولت مردان و كارمندان خدوم و متعهد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بالاخص كارمندان شریف و زحمتكش دانشگاه صنعتی شاهرود تبریك عرض نموده و توفیق روز افزون تلاشگران عرصه علم و فناوری را از درگاه خداوند متعال مسألت دارم."