اخبار و رویدادها: اطلاعيه و اسامی خوابگاه ملكی برادران و خواهران 97

اطلاعيه و اسامی خوابگاه ملكی برادران و خواهران 97
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۷- ۱۱:۳۰:۳۷

اطلاعیه واگذاری خوابگاههای ملکی برادران و خواهران در سال تحصیلی 98-97

بدینوسیله به اطلاع دانشجوین متقاضی خوابگاه،جهت سال تحصیلی 98-97   که در موعد مقرر، از طریق سامانه معاونت دانشجویی ثبت نام نموده اند می رساند:

1-با توجه به ظرفیت خوابگاه ها، لیست دانشجویان واجدالشرایطی که بر اساس اخذ معدل در شرایط مساوی بعمل آمده به آنان خوابگاه تعلق گرفته است به پیوست

می باشد.

2-دانشجویان دارای سابقه انضباطی، واجد شرایط دریافت خوابگاه نبوده و در لیست دانشجویان قرار داده نشده اند.

3-با عنایت به اینکه در سال تحصیلی 98-97 مبالغ اجاره بهای خوابگاهها  تا کنون از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام نشده است لذا انتخاب اتاق و واریز مبلغ اجاره بها فعلا مقدور نمی باشد . زمان انتخاب اتاق و واریز اجاره بها در صورت اعلام صندوق رفاه دانشجویان در اطلاعیه 10/6/97 اعلام خواهد شد .

4 -با عنایت به محدودیت ظرفیت خوابگاههای دانشگاه، احتمال افزایش ظرفیت اتاق های 4 نفره به 5 نفره وجود دارد.

5-  تأمین تشک بعهده دانشجو می باشد.

6- دانشجویان پسر رشته های کشاورزی در خوابگاه مرکز آموزش تحقیقات کشاورزی اسکان داده خواهند شد.

از آنجایی که دانشگاه به دنبال اضافه نمودن خوابگاه خودگردان می باشد لذا لیست اسامی دانشجویانی که به آنان خوابگاه خودگردان تعلق گرفته حداکثر تا تاریخ

10/6/97 اعلام خواهد شد.

اسامی دانشجویان پسر خوابگاه ملکی 97