اخبار و رویدادها: افتتاح هفتمين مركز ارزيابي پزشكي ورزشي كشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

افتتاح هفتمين مركز ارزيابي پزشكي ورزشي كشور در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۷- ۱۲:۴۱:۵۱

افتتاح هفتمين مركز ارزيابي پزشكي ورزشي كشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

هفتمين مركز ارزيابي پزشكي ورزشي كشور با حضور رئيس فدراسيون فوتبال ايران در دانشگاه صنعتي شاهرود افتتاح گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، عصر روز يكشنبه 28 مرداد ماه جاري طي جلسه اي با حضور مهدي تاج رئيس فدراسيون فوتبال ايران، علي رضا علي رئيس هيات فوتبال استان سمنان، مجيد محمدي رئيس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود، دكتر محمد مهدي فاتح رئيس دانشگاه، دكتر محمد علي مولايي معاون اداري و مالي دانشگاه، مهندس خرم معاون سياسي امنيتي فرمانداري شهرستان، هيات هاي ورزشي، پيشكسوتان و مسئولين طي انعقاد تفاهم‌نامه همكاري بين دانشگاه صنعتي شاهرود و فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران در محل تالار كوثر اين دانشگاه، مركز ارزيابي پزشكي ورزشي در اين دانشگاه به عنوان هفتمين مركز افتتاح گرديد.

IMG_0127

مهدي تاج: دانشگاه‌ها حلقه مفقوده مباحث علمي فوتبال ايران

مهدي تاج رئيس فدراسيون فوتبال ايران با حضور در دانشگاه صنعتي شاهرود، دانشگاه‌ها را حلقه مفقوده مباحث علمي فوتبال ايران دانست. وي با اشاره به زيرساخت ‌هاي مناسب در اين شهرستان افزود: برنامه ما براي ارتقاي فوتبال در استان سمنان برنامه‌ريزي دوره‌هاي آموزشي،  تمركز در حوزه نونهالان و ساخت يك زمين فوتبال ساحلي در شاهرود است.

تاج همچنين ابراز داشت: افتتاح هفتمين مركز ارزيابي‌هاي پزشكي فوتبال در شاهرود نقطه عطف خوبي براي ارتباط هر چه بيشتر با دانشگاه‌ها است.به همين منظور همكاري با مراكز علمي دانشگاه‌ها سبب انجام اقدامات خوبي در فوتبال نونهالان، جوانان و بزرگ‌سالان خواهد شد.

رئيس فدراسيون فوتبال ايران با اشاره به علاقه مندي درصد زيادي از مردم به اين ورزش، درمجموع حال فوتبال ايران را بسيار مطلوب دانست و افزود: تفاهم‌نامه‌اي كه امضا مي‌شود را حتماً اجرايي خواهيم كرد و تلاش داريم تا در حوزه فوتبال اقدامات گسترده تري را انجام دهيم.

IMG_0000

دارا بودن زيرساخت ‌هاي مناسب براي توسعه ورزش در كنار علم

دكتر فاتح رئيس دانشگاه صنعتي شاهرود در ابتداي اين نشست ضمن خيرمقدم و معرفي اجمالي و بيان پتانسيل هاي موجود ورزشي دانشگاه به توانمندي‌هاي ارزشمند مجموعه تربيت‌بدني اين دانشگاه و امكان برگزاري دوره‌هاي مهارت‌آموزي اشاره كرد و گفت: همكاري‌هاي خوب آموزشي، پژوهشي، فناوري و كارآفريني بين دانشگاه و فدراسيون فوتبال شكل‌گرفته است و برگزاري دوره‌هاي تخصصي محور اين همكاري‌ها خواهد بود.

فاتح شعار دانشگاه را حركت به‌سوي دانشگاه كارآفرين عنوان نمود و خاطر نشان كرد: به بركت اين همكاري و وجود طرح‌هاي تحقيقاتي و هم ‌افزايي با دانشكده ‌هاي مهندسي مكانيك، الكترونيك و تربيت‌بدني و كامپيوتر، مركز ارزيابي پزشكي جامع فوتبال افتتاح و به دنبال اين همكاري و تجهيزات مناسب در ورزش تقويت خواهد شد.

IMG_0058

در اين نشست دكتر علي يونسيان رئيس دانشكده تربيت بدني دانشگاه و دكتر مهدي بامداد  استاديار دانشكده مهندسي مكانيك و مكاترونيك دانشگاه  و همچنين علي رضا علي رئيس هيات فوتبال استان سمنان، طي توضيحاتي به بيان  قابليت ها و پتانسيل هاي موجود در دانشگاه و هيات فوتبال استان پرداختند.

در ادامه با بازديد  از امكانات و تجهيزات ورزشي دانشگاه، مركز ارزيابي پزشكي ورزشي با حضور رئيس فدراسيون فوتبال ايران در دانشگاه صنعتي شاهرود افتتاح شد.

همچنين در اين نشست تفاهم‌نامه اي در هفت ماده بين دانشگاه صنعتي شاهرود و. فدراسيون جمهوري اسلامي ايران منعقد گرديد.

IMG_0136