اخبار و رویدادها: افتتاح هفتمین مركز جامع تخصصی پزشكی- ورزشی فوتبال در استان سمنان

افتتاح هفتمین مركز جامع تخصصی پزشكی- ورزشی فوتبال در استان سمنان
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷- ۱۳:۰۸:۴۹

افتتاح هفتمین مركز جامع تخصصی پزشكی- ورزشی فوتبال در استان سمنان

هفتمین مركز جامع تخصصی پزشكی-ورزشی فوتبال در استان سمنان درمحل آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی دانشكده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود افتتاح می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی تفاهم نامه و قراردادی روز یكشنبه 28 مرداد ماه سال جاری هفتمین مركز جامع تخصصی پزشكی-ورزشی فوتبال در استان سمنان جهت كسب مجوز D كمیته پزشكی ورزشی فدراسیون فوتبال در آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی دانشكده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود افتتاح خواهد شد.

دكتر علی یونسیان رئیس دانشكده تربیت بدنی دانشگاه گفت: فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی در نظر دارد هر ورزشكاری كه قصد انجام فعالیت در رشته های فوتبال و فوتسال را داشته باشد، باید تست های عملكردی قلبی-عروقی را در یك مركز مورد تایید فدراسیون به انجام رساند به همین منظور با پیگیری های صورت گرفته هفتمین مركز جامع تخصصی پزشكی-ورزشی فوتبال در استان سمنان راه اندازی می گردد.

همكاری متقابل دانشگاه با بخش فوتبال كشور

وی مهم‌ترین بحث ورزش و فوتبال را سلامت و ایمنی دانست و پیشگیری را اصلی ترین موضوع  مورد بررسی در این كلینیك عنوان نمود. همچنین یونسیان گسترش همكاری در بخش ورزش بین دانشگاه صنعتی شاهرود و هیات ورزش را از جمله مهمترین دستاوردهای این مركز مطرح كرد.

• photo_2018-08-18_13-09-37