اخبار و رویدادها: اگهي تجديد مناقصه97

اگهي تجديد مناقصه97
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۷- ۰۹:۰۸:۱۶

آگهی تجدید  مناقصه خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای دانشجویی

دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای مورد نیاز خود را از طریق مناقصه عمومی به پیمانکار حقوقی واجد شرایط و با رعایت آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه واگذار نماید.

لذا بدین وسیله از کلیه شرکت های دارای تایید صلاحیت از وزارت کار و امور اجتماعی  دعوت بعمل می آید حداکثر به مدت هفت روز از تاریخ نشر این آگهی جهت دریافت اسناد مناقصه و بازدید از امکانات و تجهیزات در ساعت اداری به دبیرخانه دانشگاه واقع در شاهرود- میدان هفتم تیر (دبیرخانه مرکزی) و یا به سایت دانشگاه www.shahroodut.ac.ir  تلفن تماس: 7- 32392204-023داخلی 2358 مراجعه نماید.

معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود

علاقه مندان به شرکت درمناقصه جهت کسب اطلاع از جزئیات فایل های ذیل را مطالعه نمایند:

3-2 شرایط عمومی مناقصه

3-2 فرم پیشنهاد قیمت