اخبار و رویدادها: چهاردهمین كنفرانس آمار ایران در شهریور 97 در شاهرود برگزار می شود

چهاردهمین كنفرانس آمار ایران در شهریور 97 در شاهرود برگزار می شود
سه شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۷- ۱۳:۰۰:۰۰

چهاردهمین كنفرانس آمار ایران به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود و گروه آمار دانشكده علوم ریاضی در تاریخ های 3 الی 5 شهریور ماه 1397 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به نزدیك شدن به آخرین فصل تابستان و برگزاری چهاردهمین كنفرانس آمار ایران به میزبانی این دانشگاه، پیش از ظهر روز سه شنبه 19 تیرماه سال جاری جلسه ای به منظور بررسی شرایط اجرایی در راستای هر چه بهتر برگزار نمودن این كنفرانس با حضور اساتید گروه آمار دانشكده علوم ریاضی این دانشگاه و همچنین دكتر رمضان رمضانی اومالی معاون دانشجویی، دكتر حمید آقاجانی مشاور و رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی، دكتر حجت احسنی طهرانی مدیر امور دانشجویی، محمدابراهیم صفری سرپرست اداره عمومی و  محمد بداقی سرپرست واحد نقلیه دانشگاه در محل سالن اجتماعات كوثر برگزار گردید.

در این جلسه با بحث و تبادل نظر صورت گرفته در بین كادر اجرایی در حوزه های مختلف دانشگاه جنبه های متعدد جهت برگزاری كنفرانس با كیفیت مطلوب بررسی و برنامه ریزی گردید.

ارایه دستاوردهای پژوهشی نظری و كاربردی جدید محققین حوزه‌های مختلف آمار و كاربران آن‌ها شامل اساتید، دانشجویان و صاحب‌نظران، ارتقای سطح علمی دانشجویان تحصیلات تكمیلی دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالی كشور و كاربران آمار در مراكز صنعتی و سایر علوم، ایجاد زمینه‌های مشترك همكاری بین متخصصان آمار و كاربران آن در سایر علوم مانند صنعت، معدن، زمین ‌شناسی، پزشكی، محیط زیست، علوم اجتماعی، اقتصاد و غیره، تبادل نظر و اطلاع‌ رسانی برنامه‌ها و مصوبات جدید انجمن آمار ایران در مورد فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آمار، نقد و بررسی مشكلات پیش روی علم آمار و اساتید و دانشجویان این رشته، ایجاد ارتباط با جامعه جهانی آمار و همكاری‌های علمی و بین‌المللی، معرفی و گسترش فرهنگ به‌ كارگیری توانمندی‌های رشته آمار به ‌ویژه نشر تفكر آماری در سطح عمومی كشور و چالش‌های پیش روی دانش‌آموختگان آمار و چگونگی به‌كارگیری از توانایی آن‌ها از جمله اهداف برگزاری چهاردهمین كنفرانس آمار ایران می باشد.

لازم بذكر است این كنفرانس ملی دوسالانه بوده و حدود 15 الی 20 میهمان خارجی و بالغ بر 500 نفر از اساتید و دانشجویان تحصیلات تكمیلی در این كنفرانس شركت خواهند كرد. اطلاعات تكمیلی در سایت دانشگاه به آدرس http://isc14.shahroodut.ac.ir و كانال تلگرامی https://t.me/ISC14  است.