اخبار و رویدادها: افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه در بیست و سومین دوره المپیاد دانشجویی كشور

افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه در بیست و سومین دوره المپیاد دانشجویی كشور
شنبه ۲ تیر ۱۳۹۷- ۰۸:۵۸:۲۲

افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه در بیست و سومین دوره المپیاد دانشجویی كشور

چهار دانشجو از تیم 13 نفره دانشگاه صنعتی شاهرود در منطقه 9 دانشگاهی موفق به كسب رتبه در بیست و سومین دوره المپیاد دانشجویی كشور گردیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از مركز المپیاد دانشجویی اردیبهشت ماه سال جاری در 10 منطقه دانشگاهی، دانشجویان این دانشگاه محسن نخعی و سعید خدادادی از دانشكده مهندسی عمران، مرتضی مظفری از دانشكده ریاضی و محمد سجاد جعفری از دانشكده  مهندسی كشاورزی با حضور  در مرحله اول بیست و سومین المپیاد دانشجویی كشور در 21 رشته تحصیلی برگزیده شدند.

Presentation1

این 4 دانشجو از تیم 13 نفره دانشگاه صنعتی شاهرود كه شامل 29 دانشگاه و موسسه آموزشی از دانشگاه های استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و استان سمنان می باشد با توجه به نتایج بدست آمده در مجموع 81 دانشجو به مرحله دوم راه پیدا كردند.

لازم به ذكر است مرحله نهایی المپیاد مذكور، بیست و هشتم و بیست و نهم  تیرماه سال جاری باحضور منتخبین مرحله اول مناطق ده گانه دانشگاهی در تهران برگزار خواهد شد.