اخبار و رویدادها: آگهی مناقصه خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای دانشجویی

آگهی مناقصه خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای دانشجویی
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷- ۱۳:۵۶:۰۴

آگهی مناقصه خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای دانشجویی

دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای مورد نیاز خود را از طریق مناقصه عمومی به پیمانکار حقوقی واجد شرایط و با رعایت آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه واگذار نماید.

لذا بدین وسیله از کلیه شرکت های دارای تایید صلاحیت از وزارت کار و امور اجتماعی  دعوت بعمل می اید حداکثر به مدت ده روز  از تاریخ نشر این آگهی جهت دریافت اسناد مناقصه و بازدید از امکانات و تجهیزات در ساعت اداری  به دبیرخانه دانشگاه واقع در شاهرود- میدان هفتم تیر (دبیرخانه مرکزی) و یا به سایت دانشگاه www.shahroodut.ac.ir  تلفن تماس: 7- 32392204-023داخلی 2358 مراجعه نماید.

علاقه مندان به شرکت در مناقصه جهت کسب اطلاع از جزئیات فایل های پیوست را مطالعه نمایند:

1-آگهی مناقصه خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع مواد غذایی

2- فهرست