اخبار و رویدادها: تخصيص ظرفيت كارآموزي پروژه محور پژوهشكده صنعت سيم و كابل

تخصيص ظرفيت كارآموزي پروژه محور پژوهشكده صنعت سيم و كابل
شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۳:۳۳:۱۹

تخصيص ظرفيت كارآموزي پروژه محور پژوهشكده صنعت سيم و كابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پيرو هماهنگي هاي به عمل آمده دوره كارآموزي پروژه محور شركت سيم و كابل مغان از طريق پژوهشكده صنعت سيم و كابل در جلسه شوراي پژوهشكده به اتفاق آراء مورد تصويب قرار گرفت. ظرفيت تخصيص يافته (10 نفر) به شرح زير مي باشد:

رديف

رشته

ظرفيت

مهندسي مكانيك

2 نفر

مهندسي برق

2 نفر

مهندسي شيمي

1 نفر

مهندسي مواد

1 نفر

مهندسي صنايع

4 نفر

مراحل پذيرش كارآموز:

1. ثبت نام متقاضي دوره كارآموزي به همراه ارائه رزومه با مراجعه به صفحه ثبت نام (https://goo.gl/Lg96mz)
  2. بررسي مدارك متقاضي و انجام مصاحبه حضوري با اساتيد راهنماي دوره كارآموزي
  3. تعيين موضوع تقاضا محور شركت براي كارآموز از سوي پژوهشكده
  4. ارزشيابي دوره اي و نهايي كارآموز از سوي پژوهشكده

مزاياي اجراي دوره كارآموزي پروژه محور:

• مهارت محوري دوره كارآموزي و آشنايي نظري و تجربي كارآموز با مفاهيم واقعي در مقياس صنعتي
  • حضور و غياب كارآموز مشابه با پرسنل رسمي شركت و نظارت و ارزشيابي مستمر مدير واحد مربوطه و استاد راهنما
  • تربيت دانش آموخته مهندسي با پيش زمينه سابقه كار پژوهشي و صنعتي در شركت سيم و كابل مغان به ويژه براي دانشجويان و دانش آموختگان مستعد بومي شهرستان شاهرود
  • صدور تأييديه سابقه همكاري با پژوهشكده صنعت سيم و كابل در راستاي اجرا و انجام پروژه تقاضا محور شركت سيم و كابل مغان از سوي پژوهشكده كه در اختيار كارآموز قرار خواهد گرفت تا از منافع آن در آينده، بهره مند گردد.