اخبار و رویدادها: جشنواره غذاي طيبات دانشجويي ويژه دانشجويان دختر

جشنواره غذاي طيبات دانشجويي ويژه دانشجويان دختر
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۱:۴۸:۳۷

جشنواره غذاي طيبات دانشجويي ويژه دانشجويان دختر

به مناسبت هفته خوابگاه ها جشنواره غذاي طيبات دانشجويي ويژه خواهران توسط اموردانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود براي دانشجويان دختر  برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، اموردانشجويي اين دانشگاه جشنواره غذاي طيبات دانشجويي را ويژه خواهران در سه بخش پيش غذا، غذاي اصلي و دسر در روز دوشنبه 17 ارديبهشت ماه جاري ساعت 18 در مجموعه آفتاب خوابگاه هفتم تير برگزار مي نمايد.

در اين جشنواره كه به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار مي گردد، غذاي بومي و محلي با ارزش غذايي بالا، دردسترس و ارزان بودن مواداوليه، كيفيت نهايي و مزه غذا و روش پخت بهداشتي و سالم  از جمله پارامترهاي ارزيابي اين جشنواره غذايي خواهد بود.

جشنواره غذاي طيبات دانشجويي امسال همراه با برگزاري جشني با بخش هاي متنوع همراه خواهد بود.

لازم به ذكر است كه در اين جشنواره سرويس برگشت به خوابگاه هاي ميرابوطالب و كوثر مهيا مي باشد و علاوه بر اهدا جوايز به سه نفر برگزيده در هر بخش، به كليه شركت كنندگان نيز كمك هزينه غذا اختصاص مي يابد.