اخبار و رویدادها: حضور دانشگاهيان دانشگاه صنعتي شاهرود در همايش پياده روي خانوادگي

حضور دانشگاهيان دانشگاه صنعتي شاهرود در همايش پياده روي خانوادگي
شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۴:۴۱:۰۲

حضور دانشگاهيان دانشگاه صنعتي شاهرود در همايش پياده روي خانوادگي

همايش پياده روي خانوادگي دانشگاه صنعتي شاهرود با استقبال خوبي از سوي اعضاي هيات علمي و كاركنان اين دانشگاه در دو روز متوالي روبه رو گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، همايش پياده روي خانوادگي اين دانشگاه طي دو روز چهارشنبه 12 ارديبهشت ماه 97  ويژه اعضاي هيات علمي و روز پنجشنبه 13 ارديبهشت ماه جاري ويژه كارمندان  در محل پرديس معدن آموزشي دانشگاه برگزار گرديد.

IMG_0043

اين همايش با برگزاري مسابقات در رشته هاي مختلف همگاني در رده بزرگسالان و كودكان (خانم و آقا) و اهدا جوايزي به سه نفر اول هر رشته و ايجاد فضايي گرم و صميمي همراه بود.

IMG_0085

دكتر محمد مهدي فاتح رئيس دانشگاه صنعتي شاهرود در اين همايش ضمن تشكر از حضور گسترده كاركنان، از همه همكاراني كه در توسعه همه جانبه دانشگاه و فضاي پرديس معدن آموزشي در تلاش هستند تقدير نمود و برگزاري چنين برنامه هايي را سبب ايجاد فضاي صميمي در بين كاركنان دانشگاه دانست. دكتر رضواني مدير تربيت بدني دانشگاه در دو روز همايش از حضور 1660 نفر  از اعضاي خانواده دانشگاه صنعتي شاهرود خبر داد. وي توجه به امر توسعه ورزش همگاني همكاران را موجب شادابي و نشاط مجموعه دانشگاه عنوان نمود و برگزاري چنين برنامه هايي را راهي در جهت توسعه ورزش همگاني خواند.

IMG_0054

در پايان 3 دستگاه دوچرخه به قيد قرعه به شركت كنندگان حاضر در همايش اعطا گرديد.