اخبار و رویدادها: رقابت 4050 داوطلب كارشناسي ارشد در حوزه دانشگاه صنعتي شاهرود

رقابت 4050 داوطلب كارشناسي ارشد در حوزه دانشگاه صنعتي شاهرود
شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۰:۴۵:۲۸

رقابت 4050 داوطلب كارشناسي ارشد در حوزه دانشگاه صنعتي شاهرود

كنكور سراسري كارشناسي ارشد سال 97 با رقابت 4050 داوطلب در رشته هاي مختلف و 132 كد رشته امتحاني در حوزه دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود و به نقل از دكتر گودرزي معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه، كنكور سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 97 با رقابت 4050 داوطلب در رشته هاي مختلف و حدود 132 كد رشته امتحاني از نوبت صبح روز پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه در حوزه اصلي اين دانشگاه همزمان با سراسر كشور برگزار گرديد.
اين آزمون طي سه نيم روز در 5 حوزه فرعي همزمان با داوطلبان ساير شهرستان هاي كشور همراه بود.
دكتر محمد مهدي فاتح رئيس دانشگاه صنعتي شاهرود صبح روز پنجشنبه با حضور در محل برگزاري آزمون، از روند برگزاري كنكور سراسري كارشناسي ارشد سال 97  در دانشگاه بازديد نمود.

dd