اخبار و رویدادها: كارآفريني "همفكر" هر هفته سه شنبه ها در دانشگاه صنعتي شاهرود

كارآفريني "همفكر" هر هفته سه شنبه ها در دانشگاه صنعتي شاهرود
سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۲:۰۷:۲۴

كارآفريني "همفكر" هر هفته سه شنبه ها در دانشگاه صنعتي شاهرود

دانشگاه صنعتي شاهرود، سه شنبه هر هفته ميزبان رويداد كارآفريني "همفكر" است كه به همت انجمن علمي دانشجويي كارآفريني دانشگاه و  با حضور فعالان و متخصصان حوزه كارآفريني، پژوهش و فناوري اطلاعات، برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، به همت انجمن علمي دانشجويي كارآفريني دانشگاه و  با حضور فعالان و متخصصان حوزه كارآفريني، پژوهش و فناوري اطلاعات اين دانشگاه سه شنبه هر هفته ميزبان رويداد كارآفريني "همفكر" مي باشد.

رويداد همفكر فرصتي براي كارآفرينان، برنامه‌ نويسان، طراحان و سرمايه ‌گذاران است كه به شبكه ‌سازي،‌ تبادل نظر و يادگيري از يكديگر مي پردازد.

يونس يونسيان، كارشناس اداره كارآفريني دانشگاه، گفت: همفكر، رويدادي است كه به صورت هفتگي برگزار مي شود. اين رويداد در سراسر كشور مخاطب داشته و تاكنون در بيست و سه شهر كشور برگزار گرديده است. وي افزود: اين رويداد، يك اتفاق مبارك براي اكوسيستم استارتاپي دانشگاه بوده و يك فضاي كاملا دوستانه و خودماني است و باعث ايجاد ارتباط ميان تخصص هاي گوناگون مي شود. همچنين براي بسياري از صاحبان كسب و كار كه بدنبال تخصص هاي مرتبط با حوزه فعاليتشان هستند، همفكر مي تواند بهترين گزينه باشد. همفكر باعث افزايش شبكه تيمي و پيدا كردن افراد مرتبط با تخصص و علائق مورد نياز مي شود. شركت ها و كسب و كارهاي گوناگون نيز در محيط كارشان ميزبان ميهماناني مي شوند كه با هدف شبكه سازي و ايجاد ارتباط در اين رويداد ها حضور پيدا مي كنند. يكي از اين رويداد ها كه در ايران  بصورت هفتگي برگزار مي شود "همفكر" است. همفكر از حدود سه  سال پيش در تهران شروع شد و كم كم جاي خود را در بين شهر هاي مختلف ايران پيدا كرد. در همفكر ارتباطات قوي و مهمي شكل ميگيرد، ارتباطاتي كه ممكن است در آينده سرنوشت كاري بسياري از افراد را تغيير دهد. اما اصلي ترين دليل ادامه اين رويداد حمايت اكوسيستم و جامعه كار آفريني است كه نياز به شبكه سازي، همفكري و انتقال تجربه را احساس ميكند.

رويداد همفكر از مجموعه رويدادهاي كار آفريني دانشگاه صنعتي شاهرود است كه با حضور و اقبال گسترده دانشجويان مواجه شده و نويدبخش مسيرهاي تازه براي اكوسيستم جوان دانشگاه خواهد بود.

لازم به ذكر است شركت در اين رويداد براي تمامي علاقه مندان، آزاد است.