اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه دو روزه آشنایی با فرآیندهای راه اندازی کسب و کار

برگزاری کارگاه دو روزه آشنایی با فرآیندهای راه اندازی کسب و کار
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶- ۱۴:۵۱:۴۰

برگزاری کارگاه دو روزه آشنایی با فرآیندهای راه اندازی کسب و کار

سازمان بسیج علمی پژوهشی فناوری استان سمنان با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود کارگاه دو روزه آشنایی با فرآیندهای راه اندازی کسب و کار را برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت سازمان بسیج علمی پژوهشی فناوری استان سمنان با همکاری این دانشگاه روز یکشنبه 20 و دوشنبه 21 اسفند ماه سال جاری ساعت 8 الی 17 کارگاه دو روزه آشنایی با فرآیندهای راه اندازی کسب و کار در محل تالار کتابخانه مرکزی پردیس مهندسی فناوری های نوین این دانشگاه برگزار می گردد.

photo_۲۰۱۸-۰۳-۱۰_۱۴-۴۸-۴۹

انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک دانشگاه با برگزاری این کارگاه به سرفصل هایی از جمله راه اندازی کسب و کار دانش محور، ثبت شرکت، ثبت اختراع، اشنایی با فرآیندهای فعالیت در حوزه غذا و دارو، آشنای با فرآیندهای اداره استاندارد، آشنایی با امور مالیاتی و آشنایی با فرآیندهای بازاریابی می پردازد.

لازم به ذکر است شرکت در این کارگاه برای عمومی آزاد است.