اخبار و رویدادها: كسب افتخاری دیگر از سوی مركز مشاوره دانشگاه

كسب افتخاری دیگر از سوی مركز مشاوره دانشگاه
چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۶- ۱۴:۵۴:۱۲

مركز مشاوره دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان مركز مشاوره « فعال » در سال 1396 معرفی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در بیست و نهمین گردهمایی روسای مراكز مشاوره دانشگاه های وابسته به وزارت علوم  با حضور دكتر صدیقی معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان، مركز مشاوره این دانشگاه به عنوان مركز مشاوره « فعال » معرفی و از سوی دكتر سید ابوالحسن ریاضی معاون اموردانشجویان و دكتر منصوره السادات صادقی سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان  موفق به دریافت تندیس و لوح افتخار گردید.

photo_۲۰۱۸-۰۲-۲۰_۱۳-۱۰-۴۵-(3)

در بخشی از این لوح آمده است:

پویایی هر سازمان در گرو خلاقیت ها و تلاش هایی است كه از درون سازمان نشات می گیرد و هر تلاشی كه در راستای به ثمر نشستن این خلاقیت ها باشد بی تردید نقش سازنده ای در تعالی سازمانی دارد.بدینوسیله آن مركز به عنوان " مركز مشاوره فعال دانشجویی در سال 1396" برگزیده می گردد.