اخبار و رویدادها: نشست هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشكده فیزیك

نشست هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشكده فیزیك
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۶- ۱۲:۲۹:۳۷

نشست هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشكده فیزیك

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در نشستی با اعضای هیات علمی دانشكده فیزیك، همكاری را به عنوان بزرگترین سرمایه مدیریت جهت پیشبرد اهداف دانشگاه دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روز دوشنبه 23بهمن ماه جاری هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشكده فیزیك دیدار و گفتگو كردند.

IMG_0001

دكتر مومنی رئیس دانشكده فیزیك دانشگاه در این جلسه ضمن ارائه اطلاعات و گزارش عملكردی از دانشكده به بیان درخواست ها ونیاز های دانشكده پرداخت.

دكتر فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در نشست دوره ای هیئت رئیسه با اعضای هیات علمی دانشكده فیزیك برگزاری این سلسله جلسات را فرصت خوبی جهت طرح مسائل و ارزیابی به منظور برنامه ریزی بهتر برای آینده دانشگاه دانست.

IMG_0024

در این جلسه رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با ارائه پیشرفت های دانشگاه و اشاره به جایگاه برجسته دانشكده فیزیك اظهار داشت: ما دردانشكده فیزیك پیشكسوتان شاخصی داریم كه باید قدردان تمامی عزیزان باشیم.

دكتر فاتح ضمن تبریك به دانشكده فیزیك در خصوص افزایش آمار مقالات چاپ شده، ارتقا اعضای هیات علمی را مستلزم شركت در شاخص های دانشگاه دانست و گفت:اعضای هیأت علمی این دانشكده دربحث دانشگاه كارآفرین بسیار فعال عمل كردند واین قابل قدردانی است.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ازتمامی اعضای هیأت علمی درخواست نمود تا درارزیابی تمامی آیین نامه ها وشیوه نامه ها كه جهت نهایی شدن ارسال می شود مشاركت نماید تا بتوان تصمیمات بهتری برای پیشرفت دانشگاه اتخاذ گردد.

در پایان این نشست دكتر دستفان معاون پژوهشی، دكتر گودرزی معاون آموزشی، دكتر مولایی معاون اداری و مالی و دكتر قربانی معاون فرهنگی دانشگاه به بحث و تبادل نظر در خصوص سوالات مطرح شده از سوی اعضای هیات علمی پرداختند.