اخبار و رویدادها: تیم كاراته دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود نایب قهرمان مسابقات دانشگاه های منطقه ۹ كشور گردید.

چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶- ۱۱:۰۶:۰۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تیم كاراته دانشجویان دختر این دانشگاه با شركت در مسابقات دانشگاه های منطقه ۹ كشور از تاریخ 14 لغایت 16 بهمن ماه جاری به میزبانی مجتمع آموزش عالی شیروان، با مربیگری خانم مفیدی  در مجموع  با كسب دو مدال طلا، دو مدال نقره و دو مدال برنز در بین  ١٠تیم شركت كننده پس از تیم دانشگاه فردوسی نایب قهرمان این دور از مسابقات گردید.

photo_۲۰۱۸-۰۲-۰۷_۱۰-۵۹-۰۸

اعزام تیم كاراته دانشجویان دختر با حضور هدی داربوی كومیته ٦١- با كسب مقام اول، فرشته فیروزیان كومیته ٦٨- مقام اول، نازنین رضایی كاتا انفرادی مقام دوم، نازنین رضایی، فروغ اسماعیلی و آرزو اكبری كاتای تیمی مقام دوم، هدی داربوی كاتای انفرادی مقام سوم و فاطمه حسن زاده كومیته٦٨+مقام سوم مسابقات دانشگاه های منطقه ۹ كشور را كسب نمودند.

در این مسابقات ملیحه مفیدی ناظر فنی و نماینده وزارت علوم ، سپیده خوبانی داور فدراسیون از شهرستان شاهرود و محدثه یاری سرپرست تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود بوده اند.

لازم به ذكر است تیم دانشگاه صنعتی شاهرود با اعزام 7 ورزشكار از 12 ورزشكاری كه اعضای تیم دانشگاه ها ی دیگر منطقه را تشكیل می دهند، موفق به كسب مقام نائب قهرمانی و دریافت سهمیه كامل المپیاد گردید.