اخبار و رویدادها: كسب مقام سوم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود

كسب مقام سوم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶- ۱۵:۵۹:۱۲

كسب مقام سوم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود

تیم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات منطقه 9 ورزش دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور به مقام سوم دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تیم تنیس روی میز دانشجویان دختر این دانشگاه در تاریخ 5 الی 7 بهمن ماه جاری  با شركت در مسابقات منطقه 9 ورزش دانشگاهها و موسسات آموزش عالی  كشور به میزبانی دانشگاه بیرجند موفق به كسب مقام سوم این دور از مسابقات گردید.

photo_۲۰۱۸-۰۱-۲۷_۱۳-۵۴-۲۹

در این دور از مسابقات كه با حضور شش دانشگاه همراه بود، تیم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد و  تیم دانشگاه بیرجند به ترتیب به مقام اول و دوم دست یافتند.

الهه صابری، اكرم بمانی، لیلا قزوینیه و شیوا سپاسی به عنوان اعضا تیم تنیس روی میز با مربی گری خانم رشیدان در مسابقات منطقه 9 ورزش دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور شركت نمودند.

photo_۲۰۱۸-۰۱-۲۷_۲۰-۵۵-۱۷

در این مسابقات اكرم بمانی  مقام سوم انفرادی و الهه صابری و اكرم بمانی مقام سوم دوبل را كسب كردند.