اخبار و رویدادها: نشست صمیمی هیات رئیسه دو دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه دامغان

نشست صمیمی هیات رئیسه دو دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه دامغان
یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶- ۱۵:۵۵:۱۷

نشست صمیمی هیات رئیسه دو دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه دامغان

هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود و با هیات رئیسه دانشگاه دامغان طی دیداری در خصوص همكاری های علمی و پژوهشی و راهكارهای لازم برای همكاری به بحث و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، هیات رئیسه این دانشگاه و دانشگاه دامغان روز شنبه 14 بهمن ماه سال جاری طی دیداری به بحث و تبادل نظر در خصوص همكاری های علمی، پژوهشی، تبادل هیات علمی، دانشجو، كمك به هیات ممیزه دو دانشگاه پرداختند.

photo_۲۰۱۸-۰۲-۰۳_۱۹-۵۳-۳۹

در این دیدار كه با حضور روسا، مسئولین دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونین دو دانشگاه برگزار شد بر نحوه همكاری های دوجانبه در جذب هیات علمی و پذیرش دانشجو بر مبنای تقاضا محوری تاكید شد. هیات رئیسه دو دانشگاه در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت اخلاق و تعهد در جامعه به بحث اشتغال به عنوان نیاز اساسی جوانان پرداختند و به برنامه ریزی در این خصوص و كارآفرین شدن دانشگاه ها نیز تاكید نمودند.

بررسی راهكارهای لازم جهت تعدیل ظرفیت های دانشجو و آمایش سرزمین آموزش عالی از دیگر مباحث مورد ارزیابی در این دیدار بود.