اخبار و رویدادها: كسب مقام سوم مسابقات تیراندازی منطقه 9 كشور توسط تیم دانشگاه صنعتی شاهرود

كسب مقام سوم مسابقات تیراندازی منطقه 9 كشور توسط تیم دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۶- ۱۲:۰۰:۳۵

كسب مقام سوم مسابقات تیراندازی منطقه 9 كشور توسط تیم دانشگاه صنعتی شاهرود

مسابقات تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاهها و موسسات اموزش عالی منطقه 9كشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت شش دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاهها و موسسات اموزش عالی منطقه 9 و انتخانی المپیاد 14 دانشجویان كشور 7-9بهمن ماه سال جاری با حضور شش دانشگاه و به میزبانی این دانشگاه برگزار گردید.

photo_۲۰۱۸-۰۲-۰۳_۱۲-۲۷-۰۳

در این مسابقات دانشگاه فردوسی مشهد، موسسه غیرانتفاعی امام رضا و دانشگاه صنعتی شاهرود به ترتیب مقام اول، مقام دوم و سوم را كسب نمودند.

نجمه خدمتی دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه بیرجند، زهرا هاشمی از دانشگاه فردوسی مشهد، زهرا حیدری از دانشگاه غیرانتفاعی خاوران و بهاره زمانیان گلبافان از دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا به عنوان چهار بازیكن ملی پوش از دانشگاهها ی منطقه 9 كشور در این مسابقات شركت داشتند.

سرپرست كل این مسابقات دكتر محمد حسین رضوانی مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود و معصومه ناظمی به عنوان سرپرست اجرای بوده اند.

photo_۲۰۱۸-۰۲-۰۳_۱۲-۲۷-۰۰

مقام سوم تیمی تپانچه دانشگاه صنعتی شاهرود با مربی گری حسن شمس آبادی توسط دانشجویان سكینه ادیبان فر، مریم سیفی و هانیه محمدی مقدم و مقام سوم تفنگ بادی توسط معصومه پروازی ایزدی،  اكرم قایمی زاده و مینا اسماعیلی كسب گردید. همچنین هانیه محمدی مقدم در این دور از مسابقات موفق به كسب مقام دوم انفرادی تپانچه شد.