اخبار و رویدادها: برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶- ۱۶:۰۶:۲۵

طرح ضیافت اندیشه اساتید در راستای پاسخگویی به نیازها و اولویت‌های آموزشی، پژوهشی، تربیتی و تقویت روحیه خودباوری اعضای هیأت علمی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طرح ضیافت اندیشه اساتید از تاریخ سه شنبه۱۰بهمن ماه جاری به مدت ۴ روز از 8 صبح لغایت 12 ظهر به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با هدف ارتقای مستمر علمی، معرفتی، فرهنگی و مهارتی اساتید و در راستای پاسخگویی به نیازها و اولویت‌های آموزشی، پژوهشی، تربیتی و تقویت روحیه خودباوری و  همچنین اسلامی شدن دانشگاه ها و نقش مهم و موثر استادان در تربیت دانشجویان با حضور بیش از 80 عضو هیات علمی در این دانشگاه برگزار گردید.

در طی این چهار روز آقای دكتر مرندی در راستای اندیشه سیاسی سطح  ۳ و حجت الاسلام دكتر قلعه بهمن پیرامون موضوع تعلیم و تربیت در اسلام سخنرانی و به بحث و تبادل نظر پرداختند.