اخبار و رویدادها: قابل توجه کلیه دانشجویان و همکاران (بسیار مهم)

قابل توجه کلیه دانشجویان و همکاران (بسیار مهم)
شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۶- ۰۸:۴۲:۴۲

قابل توجه کلیه دانشجویان و همکاران (بسیار مهم)

راه اندازی درخواست بررسی مشکلات آموزشی در سیستم گلستان

با سلام
احتراماً به منظور تسريع در انجام امور آموزشي دانشجويان و جلوگيري از تردد غير ضروري آنها بين دانشكده ها و اين اداره، منوي "درخواست بررسي مشكلات آموزشي" در پيشخوان خدمت سيستم گلستان راه اندازي شده است خواهشمند است دستور فرماييد كليه دانشجويان تقاضاي خود را از طريق اين روش ثبت و پيگيري نمايند.
لطفاً به كارشناسان محترم آموزش دانشكده ها و مديران محترم گروه ها يادآوري نماييد كه بطور روزانه (بويژه در پايان و شروع هر نيمسال)  سيستم گلستان خود را مشاهده و نسبت به بررسي تقاضاهاي دانشجويان اقدام نمايند. لطفاً از بكار بردن اصطلاح كليِ "مساعدت شود" خودداري شده و نظر كارشناسي در قسمت توضيحات ثبت گردد. به در خواست هاي دانشجويان خارج از فرآيند مذكور و به صورت مكتوب به هيچ عنوان ترتيب اثر داده نخواهد شد.

** در ضمن اطلاعيه به پيوست و راهنماي ثبت تقاضا براي دانشجويان در تابلو اعلانات ايفاد مي گردد.