اخبار و رویدادها: پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت درگذشت شهادت گونه دریانوردان ایرانی

دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶- ۱۰:۵۴:۴۹

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود طی پیامی درگذشت شهادت گونه دریانوردان دلاور ایرانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در متن پیام دکتر "محمد مهدی فاتح" به این مناسبت، آمده است:

انالله و اناالیه راجعون

فاجعه‌ای دردانگیز این بار در آب ‌های بین‌المللی، ایران را به سوگ خاموش دلاورمردان دریایی نشاند. روزها و شب ‌هایی پر اضطراب برای نجات دلاورمردان ایرانی با سرانجامی دردناک پایان گرفت، پایانی که یاد تلخ آن تا همیشه تاریخ خواهد ماند.

نفتکش ایرانی در برخورد آتشین با کشتی‌ دیگر آتشی برپا کرد که خرمن پرباری را خاکستر نمود و موجی از اندوه را برای یکایک ایرانیان به همراه داشت.

اینجانب ضمن ابراز تالم و تاسف عمیق نسبت به جان باختن شهادت گونه 32 دریادل، این ضایعه دردناک را به ملت شریف ایران، دانشگاهیان، خانواده های داغدار و همکاران این عزیزان تسلیت گفته و برای آنان علو درجات و برای عزیزانشان صبر و اجر مسالت می نمایم. بی شک نام و یاد دلاوری آنان تا همیشه، در تاریخ ایران باقی می ماند.

محمد مهدی فاتح

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود