اخبار و رویدادها: برگزاری اولين نمايشگاه تجهيزات برقی، حفاظتی و سيستم های هوشمند

برگزاری اولين نمايشگاه تجهيزات برقی، حفاظتی و سيستم های هوشمند
یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶- ۱۰:۵۵:۴۹

شركت نوآوران الكترونيك آدرسامه با حمايت مركز رشد دانشگاه صنعتی شاهرود اقدام به برگزاری اولين نمايشگاه تجهيزات برقی، حفاظتی و سيستم های هوشمند در دانشگاه نمود.

به گزارش روابط عمومیدانشگاه صنعتی شاهرود، شركت نوآوران الكترونيك آدرسامه با حمايت مركز رشد دانشگاه در روزهای 28 و 29 آذر ماه سال جاری اقدام به برگزاری اولين نمايشگاه تجهيزات برقی، حفاظتی و سيستم های هوشمند در محل سرسرای تالار شقايق ­های دانشگاه نمود.

آشنايي دانشجويان، اساتيد و ساير بازديدكنندگان با آخرين تجهيزات و تكنولوژی های ارائه شده در اين حوزه از جمله دستاوردهای اين نمايشگاه به حساب می آمد. شركت نوآوران الكترونيك آدر سامه (برگزار كننده دوره های مهارتی)، تجهيزات فيبرنوری مخابرات (تانوما)، دزدگير، دوربين، آيفون تصويری، درب اتوماتيك (شركت تكنما)، آيفون تصويری (شركت كامكث)، دوربين های مداربسته (شركت سانل)، دوربين های مداربسته و سيستم های اعلام سرقت ( شركت ELM)، آيفون تصويری و دوربين مداربسته (شركت سوزوكی)، درب های اتوماتيك (شركت ونيز)، دوربين مداربسته و سيستمهای اعلام سرقت (شركت نگاه برتر) به عنوان غرفه های تجهيزات برقی، حفاظتی و سيستم های هوشمند در اولين دوره از اين نمايشگاه حضور يافتند.