اخبار و رویدادها: دوره یك روزه معرفی تست سایت ژئوفیزیك در دانشگاه صنعتی شاهرود

دوره یك روزه معرفی تست سایت ژئوفیزیك در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۶- ۱۳:۵۹:۱۷

دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك دانشگاه صنعتی شاهرود، به عنوان دانشگاه پیشگام در معرفی این رشته اقدام به برگزاری دوره یك روزه ژئوفیزیك در محدوده تست سایت ژئوفیزیك در پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك این دانشگاه به عنوان دانشگاه پیشگام در معرفی این رشته، اقدام به برگزاری دوره یك روزه ژئوفیزیك در محدوده تست سایت ژئوفیزیك در محل پردیس معدن آموزشی دانشگاه كرد.

photo_2017-12-16_07-55-55

دانش ژئوفیزیك به عنوان یك دانش میان رشته ای، كاربردهای مختلفی در شناسایی ساختارهای زیرسطحی به عنوان اهداف اكتشافی دارد. با توجه به نقش ژئوفیزیك در شناسایی منابع زیرزمینی، نیاز به معرفی این رشته به دانشجویان كارشناسی رشته های مرتبط بیش از پیش احساس می شود. به همین منظور با توجه به نوع كاربرد روش های ژئوفیزیكی و مسائلی كه فعالین این رشته در صنعت با آن روبرو هستند، لازم است رشته ژئوفیزیك به دانشجویان كارشناسی رشته های مهندسی معدن، علوم زمین، فیزیك، علوم ریاضی و مهندسی برق معرفی شود. با توجه به گستردگی امكانات آزمایشگاهی و عملیاتی در این دانشگاه هدف از این آشنایی علاقه­مند كردن دانشجویان به ادامه تحصیل در رشته ژئوفیزیك می­باشد. در عین حال معرفی دستگاه های پیشرفته عملیاتی ژئوفیزیكی و آزمایشگاه مجهز ژئوفیزیك موجود در دانشگاه  صنعتی شاهرود به جامعه دانشجویی در سایر دانشگاهها، كه باعث ترغیب دانشجویان ممتاز در انتخاب این دانشگاه جهت ادامه تحصیل خواهد شد، از اهداف دیگر برگزاری این كمپ یكروزه بود.

photo_2017-12-16_07-56-34

photo_2017-12-16_07-56-43

همچنین با توجه به اهمیت این موضوع مجموعه ایی از دانشجویان رتبه های برتر كارشناسی مهندسی معدن، فیزیك و علوم زمین از دانشگاه های تهران، صنعتی امیركبیر، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد و صنعتی شاهرود در تست سایت ژئوفیزیك گرد هم آمدند و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر، پس از معرفی روش های ژئوفیزیكی، ارتباط آن با رشته های بیان شده و كاربردهای آن در صنعت، به برداشت روش های ژئوفیزیك با دستگاه های پیشرفته دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك پرداختند.

photo_2017-12-16_07-56-58

در این دوره قدمت، قابلیت، تجهیزات، زیرساخت ها، دستاوردها و توانایی نیروی انسانی در دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیك نیز به جامعه هدف دانشجویان معرفی و  قابلیت های كارآفرینی در رشته ژئوفیزیك، بازار كار آن در ایران و جهان، چگونگی ورود به بازار كار و راه های كسب درآمد توسط این رشته به دانشجویان مذكور معرفی گردید.

photo_2017-12-16_07-58-43

photo_2017-12-16_07-58-28

photo_2017-12-16_07-57-31

photo_2017-12-16_07-58-58

در پایان این دوره برگزار كنندگان در خصوص همكاری دانشجویان به عنوان سفیرانی جهت انتشار قابلیت های دانشگاه صنعتی شاهرود در رشته ژئوفیزیك در سطح كشور ابراز امیدواری نمودند.