اخبار و رویدادها: اعطاي درجه عضويت ارشد IEEE به عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شاهرود

اعطاي درجه عضويت ارشد IEEE به عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شاهرود
دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶- ۰۹:۱۶:۰۵

دكتر وحيد ابوالقاسمي به عنوان دومين عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شاهرود درجه عضويت ارشد IEEE را كسب نموده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، دكتر وحيد ابوالقاسمي عضو هيات علمي دانشكده مهندسي برق و رباتيك دانشگاه موفق به دريافت درجه عضويت ارشد IEEE شده است.

عضويت ارشد انجمن مهندسين برق و الكترونيك (IEEE) يكي از بالاترين رتبه هايي  است كه اعضاي عادي اين موسسه مي توانند درخواست دهند كه  ارتقاي رزومه حرفه اي، امكان انجام امور اجرايي IEEE  ، عضویت در کمیته و هيات داوري از جمله مزاياي اين رتبه مي باشد. از جمله شرايط  تبديل عضو عادي به عضو ارشد داشتن حداقل ده سال تجربه حرفه اي با پنج سال عملكرد قابل توجه در زمينه هاي مرتبط با مهندسي برق و كامپيوتر است.

لازم به ذكر است عضويت ارشد IEEE افتخاري است كه به آن دسته از محققيني كه سهم قابل توجهي در كار حرفه اي دارند اعطا مي گردد و  ابوالقاسمي دومين عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شاهرود مي باشد كه حايز اين رتبه گرديده است.

کلمات کلیدی: #انجمن مهندسين برق و الكترونيك #دكتر وحيد ابوالقاسمي