اخبار و رویدادها: انتصاب مجدد جناب آقای دکتر محسن نظری به سمت مدیر گروه حرارت و سیالات

انتصاب مجدد جناب آقای دکتر محسن نظری به سمت مدیر گروه حرارت و سیالات
یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶- ۱۶:۵۷:۲۲

انتصاب مجدد جناب آقای دکتر محسن نظری به سمت مدیر گروه حرارت و سیالات

جناب آقای دکتر محسن نظری طی حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه، به مدت دو سال دیگر در سمت مدیر گروه آموزشی حرارت و سیالات منصوب گردیدند. در حکم صادره از سوی ریاست محترم دانشگاه آمده است:

با عنايت به تبصره ذيل بند «ب» ماده «8» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري و پيشنهاد رياست محترم دانشكده مهندسي مكانيك، ضمن قدرداني از زحمات ارزنده جنابعالي به موجب اين ابلاغ با ادامه همكاري شما به مدت دو سال ديگر در سمت مديرگروه آموزشي حرارت و سيالات موافقت مي شود.

اميد است با استعانت از خداوند متعال و بهره مندي از نظرات و تجربيات همكاران محترم موجبات تعالي دانشكده را فراهم نموده و در انجام امور موفق و مويد باشيد.

دانشکده مهندسی مکانیک نیز آرزوی توفیق روز افزون حضور جناب دکتر نظری در مدیریت گروه حرارت و سیالات را دارد.