اخبار و رویدادها: همایش عشاق جامانده از مسیر اربعین در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

همایش عشاق جامانده از مسیر اربعین در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.
دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۶- ۱۳:۵۳:۴۶

به مناسب فرارسيدن اربعين سيد و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام همايش « عشاق جامانده از مسير اربعين » در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار مي گردد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و به مناسب فرارسيدن اربعين سيد و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام همايش « عشاق جامانده از مسير اربعين » روز دوشنبه 15 آبان 96  ساعت  18:30 در محل تالار شقایق ها این دانشگاه برگزار می گردد.

سخنرانی حاج محمود حسین پور ديده بان منطقه و بازوي قدرتمند سردار سليماني در دفاع از حرم اهل بيت  (ع)، نمايش آئيني با اجراي گروه عرفان، نمایش عاشورایی با عینک سه بعدی و قرعه كشي كمك هزينه سفر مشهد و كربلاي معلي از جمله برنامه های این همایش خواهد بود.

لازم به ذکر است شرکت در این همایش برای تمامی علاقه مندان آزاد است.