اخبار و رویدادها: اداره كارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می كند.

اداره كارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می كند.
یکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۶- ۱۳:۳۵:۰۹

اداره كارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می كند.

اداره كارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود به دنبال برگزاری سلسله نشست های كارآفرینی در این دانشگاه از دو كارآفرین برتر كشوری دعوت بعمل آورده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به اینكه كارآفرینی نقش كلیدی در توسعه ی اقتصادی و پایدار همه جوامع دارد و امروزه یكی از شاخص های توسعه در كشورهای رو به رشد محسوب می گردد، وجود كارآفرینان با ویژگی های پیش برندهایی مانند خلاقیت و نوآوری حائز اهمیت است، چرا كه كارآفرینان با استفاده صحیح از امكانات اقتصادی و خلق فرصت های تجاری جدید موجب بهبود عملكرد بنگاه های تولیدی و خدماتی می شوند.

photo_۲۰۱۷-۱۰-۳۱_۱۴-۱۱-۲۰

به همین منظور اداره كارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود و موسسه آموزش عالی ثروت آفرینان پارس به دنبال برگزاری سلسله نشست های كارآفرینی از دو كارآفرین برتر كشوری شاهرخ ظهیری پدر صنایع غذایی ایران و بنیان گذار صنایع غذایی مهرام و بابك بختیاری كارآفرین برتر كشور و بنیان گذار آیس پك دعوت بعمل آورده است.

علاقه مندان می توانند جهت شركت در این نشست كارآفرینی روز چهارشنبه 17 آبان ماه جاری ساعت 2 لغایت 4 بعدازظهر در محل سالن اجتماعات كتابخانه مركزی واقع در پردیس مهندسی و فناوری های نوین حضور بهم رسانند.