اخبار و رویدادها: قرار گیری دانشگاه صنعتی شاهرود در تراز عملكرد ملی با رده تخصصی

قرار گیری دانشگاه صنعتی شاهرود در تراز عملكرد ملی با رده تخصصی
یکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۶- ۱۰:۰۷:۵۲

قرار گیری دانشگاه صنعتی شاهرود در تراز عملكرد ملی با رده تخصصی

بر اساس طبقه بندی دانشگاه‌ها توسط وزارت علوم مطابق با طرح آمايش، دانشگاه صنعتی شاهرود در تراز عملكرد ملی با رده تخصصی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد مهدی فاتح از قرار گیری این دانشگاه در تراز عملكرد ملی با رده تخصصی خبر داد. در پیام فاتح چنین آمده است:

خوشوقتم به استحضار برسانم كه بر اساس طبقه بندي دانشگاه‌ها توسط وزارت علوم مطابق با طرح آمايش، دانشگاه صنعتي شاهرود در تراز عملكرد ملی با رده تخصصی قرار گرفت. توسعه آموزش، پژوهش و فناوری و كمك به رفع چالشهاي كشور به عنوان ماموريت دانشگاه تعيين گرديد. اين دانشگاه در بين 120 دانشگاه مطرح كشور پس از سطح بندی در چهار سطح، در سطح دوم قرار گرفت.

با تقدير از زحمات  مديران عزيز، اعضاي محترم هيات علمي و كارمندان شريف، استقلال دانشگاه حفظ شد و مسير پيشرفتمان هموار گرديد. اميدوارم با ادامه حركت به سوی دانشگاه كارآفرين در مراتب عالي بدرخشيم.