اخبار و رویدادها: سمینار آشنایی با استاندارد و ISO در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

سمینار آشنایی با استاندارد و ISO در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.
یکشنبه ۷ آبان ۱۳۹۶- ۰۸:۰۰:۵۹

سمینار آشنایی با استاندارد و ISO در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

سمینار آشنایی با استاندارد و ISO ( استاندارد های بین المللی) به صورت رایگان در محل تالار همایش های كتابخانه مركزی پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سمینار آشنایی با استاندارد و ISO ( استاندارد های بین المللی) در ساعت 14 روز چهارشنبه 10 آبان 96 در تالار همایش های شیخ ابوالحسن خرقانی كتابخانه مركزی، واقع در ساختمان معاونت پژوهشی پردیس مهندسی و فناوری های نوین این دانشگاه با حضور مهندس محمد ابراهیم شیر آقایی به صورت رایگان برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به سایت مركز آموزش های آزاد به نشانی edu.shahroodut.ac.ir مراجعه فرمایند.

photo_۲۰۱۷-۱۰-۲۸_۱۴-۳۹-۱۱