اخبار و رویدادها: برگزاری نهمین همایش سلامت و زندگی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری نهمین همایش سلامت و زندگی در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۶- ۰۸:۵۲:۴۱

برگزاری نهمین همایش سلامت و زندگی در دانشگاه صنعتی شاهرود

نهمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود با محوریت پیشگیری و درمان كمردرد به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نهمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود همزمان با شصت و دومین همایش سلامت و زندگی در سطح كشور با محوریت پیشگیری و درمان كمردرد ساعت 16 روز سه شنبه 2 آبان ماه جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

IMG_0057

این همایش با حضور دكتر رامین كردی متخصص پزشكی ورزشی از انگلستان، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران و فلوشیپ اینترونشنال از دانشگاه استنفورد آمریكا با استقبال پرشوری از سوی همشهریان روبه رو گردید. این همایش كه به دبیری دانشكده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود و همكاری جمعی از فعالان شهر در طی نه ماه گذشته سه شنبه اول هر ماه برگزار گردیده است، خوشبختانه تا به الان توانسته در خصوص پیشگیری و درمان حوزه های مختلف موفق ظاهر شود.

IMG_0032

IMG_0103

لازم به ذكر است تمامی بخش های این سلسه همایش ها با پیگیری های صورت گرفته از سوی كادر اجرایی اعم از كمیته‌ها، كارگاه و سخنرانی‌ها به صورت رایگان می باشد و حضور برای عموم آزاد است.